Over mezelf

Mijn naam is Yeliz.

Ik ben een verpleegkundige van opleiding met grote interesse in alternatieve geneeskunde en therapieën. Ik ben zelf aan de slag gegaan met hypnose nadat ik het zelf heb mogen ervaren.  Mijn eerste kennismaking met hypnose was met een sessie  tegen ‘valangst’, ook wel cognitieve hoogtevrees genoemd.

Tijdens het winterseizoen, was ik vaak angstig op de skipistes en dit was soms zo sterk dat ik begon te hyperventileren. Aan doorzettingsvermogen had ik geen gebrek want ondanks mijn angst ging ik steeds terug op wintersport. Alleen bakte ik hier niets van omdat ik helemaal verstijfde van de angst. Na mijn hypnosessie was er zo’n groot verschil en mensen uit mijn directe omgeving merkten dit meteen op.

Zal ik hierdoor van een superstijle zwarte piste kunnen gaan? Neen want dat wil ik ook niet, maar ik kan wel doen wat ik wil doen nu en ik heb ook niet meer die verschrikkelijke angst gehad! Sindsdien is mijn interesse in Hypnose alleen maar toegenomen en heb ik de nodige, professionele opleiding gevolgd, om dit zelf actief toe te passen en anderen te helpen.

Over mijzelf kan ik zeggen dat ik een groot hart voor dieren heb en dol ben op reizen. Ik ben samen met een geweldige man die mij in alles steunt en ik ben vorige jaar ook voor het eerst moeder geworden van een fantastisch zoontje.